Reacties op mijn werk

Vanuit mijn leerperiode in het begin

  • Leo Dekker, beeldend kunstenaar,  in zijn toespraak bij de groepsexpositie van “L’ Experimento” in 1997: “Tarzan in kleuren, mystica, droomt in beelden in vele werelden; weet met een beetje acryl wonderen tot stand te brengen.”
  • Artibusprijs: 2 x deelgenomen met een portret in 1994 en 1995. Beide keren genomineerd vanwege “bijzonder kleurgebruik, sfeer en emoties oproepend”.
  • Willem de Bruin, beeldend kunstenaar, in zijn evaluatie in 1990: “Veelzijdig, ziet veel, vaak té veel. De meeste basistechnieken zitten er goed in. Het gaat er nu om ze te integreren. Niet alleen door hard werken, maar méér nog vanuit losheid. Jezelf de vrijheid geven tot “rotzooien” (Karel Appel) of beter gezegd via experimenteren ontdekken.”

Ik ben er zeer gelukkig mee dat in de loop van de jaren veel van mijn werk zijn weg heeft gevonden en op een plaats hangt waar het dagelijks gezien wordt.

Reageren op mijn werk?

Ik vind het altijd bijzonder om een reactie in het algemeen op mijn werk te ontvangen en in het bijzonder op een specifiek schilderij.

Graag via Contact.